dsreaper.myfreeforum.org Forum Index
Join! (free) SearchFAQMemberlistUsergroupsLog in
adidas ZX Flux Schoenen Veelkleurig Kopen goedkoop

 
Reply to topic    dsreaper.myfreeforum.org Forum Index » New Releases View previous topic
View next topic
adidas ZX Flux Schoenen Veelkleurig Kopen goedkoop
Author Message
deeRyan5
Rookie


Joined: 01 Jul 2017
Posts: 1Post adidas ZX Flux Schoenen Veelkleurig Kopen goedkoop  Reply with quote


Voor degenen die met de adidas ZX Flux Schoenen Veelkleurig Kopen goedkoop lijn raken, weet je waarschijnlijk dat de adidas ZX Flux ADV Verve het laatste model is dat de lijn heeft te bieden. Er zijn nog niet veel colorways van de schoen uitgegeven, maar ik ben bereid om te zijn dat het Shock Pink-paar dat je hierboven ziet, zonder twijfel een paar is die je met een blijvende indruk zal achterlaten.

Niet alleen heeft de adidas ZX Flux Virtue Primeknit Nieuwe Virtue een zeer moderne en elegante esthetiek, maar het komt ook in een Primeknit bovenkant dat in een mooi en vet patroon komt. Het geometrische motief geeft de schoen een dubbele tweekleurige look. De Black base wordt compliment aangenaam door de hits van Wit en Grijs over de schoen geplaatst.
Ideaal voor de zomer is de nieuwe kleurenweg die je ziet boven welke alleswitte Primeknit in de bovenkant bevat die met verschillende grootte perforaties doorheen komt. Een doorschijnende hielkooi, een asymmetrisch snijsysteem en een witte zoolunit afronden de uitstraling voor deze hybride ZX Flux die deze zomer in bepaalde adidasverkopers zal worden vrijgegeven.

Deze hybride versie van de originele adidas ZX Flux Legende Inkt Goedkoopste beschikt over een volledige Primeknit-bovenkant, gemaakt in een gewaagde nieuwe print die blauw en rood combineert. De print op de bovenkant is ge´nspireerd op analoge technologie. De ontwrichtende druk domineert het grootste gedeelte van de schoen, terwijl de hak komt met een contrasterende witte TPU hielschaal.

De adidas ZX Flux Wit Goedkope echte blijft door het hele seizoen updates ontvangen, aangezien het de nieuwe stijl is, ADV Virtue. Het oorspronkelijke paarsprofiel zorgt voor meer levensstijlaanvaarding met zijn primeknit geconstrueerde bovenkant die een ingewikkeld patroon bevat in klassieke tinten van zwart en wit. Verder gedetailleerd met een geribbelde sokachtige kraag voor meer comfort en een vernieuwde TPU hiel overlay, wordt de sneaker afgezet met een zwarte volle lengte zool.

Vandaag kunnen we een derde toevoegen met deze all-black optie. Deze gewijzigde versie van de ZX Flux beschikt over een mazenbovenkant met een snijsysteem dat sommige mensen van de Yeezy Boost 350 herinnert. Neopreen en lederen met zwarte en witte veters completeren de look op deze ZX Flux.Na de introductie van een all-white pair, wordt de adidas ZX Flux Winkels nederland, die zijn esthetische inspiratie uit de populaire Yeezy Boost 350 heeft ge´ntroduceerd, nu ge´ntroduceerd in een premium suŔde-aanbod. Een meer verfijnd en futuristisch ontwerp, de laagste Model beschikt over een grijskleurige suede bovenkant naast de toepassing van een verbeterde gegoten neopreen hiel eenheid in contrasterend zwart, extra accenten worden aangetoond met een bruine pull tabs.


Sat Jul 01, 2017 12:40 am View user's profile Send private message
Display posts from previous:    
Reply to topic    dsreaper.myfreeforum.org Forum Index » New Releases All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to: 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Card File  Gallery  Forum Archive
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by Freestyle XL / Flowers Online.
Create your own free forum | Buy a domain to use with your forum
dsreaper.myfreeforum.org